Download certificaten

Analysecertificaten

Hanna Instruments biedt een zoekmachine die het mogelijk maakt om, met behulp van referentie en lotnummer, het analysecertificaat  terug te vinden van producten onderworpen aan identificatie en kwaliteitscontroles. Dit geldt voor:

  • kalibratieoplossingen
  • standaardoplossingen
  • reagentia

U vindt de exacte referentie op het etiket. Hou er rekening mee dat u altijd bestelcode en lotnummer dient in te geven. Lukt de zoekopdracht niet, dan is het certificaat van uw oplossing niet beschikbaar.

Klik hier om door te gaan

Er bestaan geen analysecertificaten voor reinigingsoplossingen, bewaaroplossingen en hervulelektrolyt. Het is ook niet mogelijk om certificaten te downloaden van kalibratieoplossingen in zakjes waarvan de code eindigt met "P".

EN-certificaten

> EN-certificaat voor HI935004
> EN-certificaat voor HI935008
> EN-certificaat voor HI151
> EN-certificaat voor HI98501
> EN-certificaat voor HI98509

ISO-certificaten

Alle door ons vervaardigde producten worden gedurende het gehele productieproces van begin tot eind individueel getest volgens onze strenge kwaliteitsnormen. De eisen rond deze kwaliteitscontrole zijn vastgelegd in een ISO-gecertificeerd systeem.

> ISO 9001-certificaat
> ISO 14001-certificaat
> ISO 17025-certificaat

EU REACH-regelgeving

Volgens de regels van REACH is Hanna Instruments Benelux te aanzien als een ‘downstream’ gebruiker en dochteronderneming van Hanna Instruments, producent van meetapparatuur en reagentia. Principieel volgen wij de vereisten volgens REACH grondig op.

> REACH-conformiteitsverklaring
> REACH-certificaat