Meet- en regelinstrumenten voor zwembadwater

Hanna Instruments heeft een specifiek gamma aan meetinstrumenten ontwikkeld voor snelle en betrouwbare analyses van zwembaden, whirlpools, bubbelbaden en spa's. Knoeien met teststrips en testkits is vanaf nu voorbij. Elektronisch meten is nauwkeuriger, betrouwbaarder en sneller!

Bent u particulier? Bezoek www.zwembadwater.be voor ons gamma digitale meetinstrumenten voor zwembadwater en de erkende dealers.

Brochure Meetinstrumenten voor zwembadwater
form
De Zwembadkrant

Sinds de oprichting in 1978 is Hanna Instruments internationaal uitgegroeid tot één van de grootste spelers op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van meet- en regelapparatuur voor waterkwaliteitsanalyses. Wereldwijd heeft Hanna Instruments meer dan 60 lokale verkoop- en servicekantoren en vier eigen productievestigingen in Europa en Amerika.

Service

In België is Hanna Instruments sinds 1987 de vertrouwde deskundige partner van de zwembadinstallateur. Hanna Instruments ondersteunt zijn dealers met technische kennis én service na verkoop.

Expertise

Regelmatig organiseert Hanna Instruments cursussen en workshops om de kennis van de zwembadinstallateurs op peil te houden. Deze omvatten het analyseren van de waterkwaliteit en de installatie en het onderhoud van automatische meet- en doseerapparatuur.

Direct

Hanna Instruments is één van de weinige fabrikanten van meet- en doseerapparatuur die in België fysiek aanwezig is en waar installateurs rechtstreeks bij terecht kunnen. Deze directe samenwerking brengt talloze voordelen met zich mee!